fbpx
Ventiliuojamų fasadų ekspertai...
<Atgal

STALVIRŠIAI WERZALIT / HPL COMPACT

HPL plokštės interjerui („High Pressure Laminate“) – tai itin patvarus ir universalus laminatas, plačiai naudojamas interjere. Dėl savo išskirtinių savybių HPL plokštės interjerui tampa vis populiaresniu pasirinkimu tiek dizaineriams, tiek architektams, tiek namų savininkams.

werzalit by gentas

Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui

Aukštos kokybės HPL plokštės interjerui, pagamintos iš aukščiausios rūšies žaliavų naudojant pažangiausias technologijas. Werzalit GENTAS HPL plokštės pasižymi išskirtiniu patvarumu, atsparumu dėvėjimuisi, įbrėžimams, smūgiams, karščiui ir drėgmei.

 

Werzalit GENTAS HPL plokščių interjerui privalumai

  • Platus spalvų ir raštų pasirinkimas: Werzalit GENTAS siūlo platų HPL plokščių interjerui spalvų, raštų ir tekstūrų asortimentą, todėl lengvai rasite plokštes, atitinkančias jūsų interjero dizainą.
  • Aukšta kokybė: Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui gaminamos iš aukščiausios rūšies žaliavų naudojant pažangiausias technologijas, todėl jos yra itin patvarios ir ilgaamžės.
  • Lengva priežiūra: Werzalit GENTAS HPL plokštes lengva valyti ir prižiūrėti.

 

Werzalit GENTAS HPL plokščių interjerui panaudojimo sritys

Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui gali būti naudojamos įvairioms interjero detalėms gaminti:

  • Terasinės lentos: Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui yra puikus pasirinkimas terasoms, nes jos yra atsparios oro sąlygoms, lengvai prižiūrimos ir suteikia terasai stilingą išvaizdą.
  • Stalviršiai: Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui yra idealus pasirinkimas virtuvės ir vonios kambario stalviršiams, nes jie yra atsparūs įbrėžimams, dėmėms ir karščiui.
  • Sienelės: Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui gali būti naudojamos sienų apkalimui, pertvaroms statyti ir baldams gaminti.
  • Fasadai: Werzalit GENTAS HPL plokštės interjerui gali būti naudojamos fasadų apkalimui, nes jos yra atsparios oro sąlygoms ir suteikia pastatui modernų vaizdą.

 

Werzalit HPL plokščių interjerui montavimas

Werzalit HPL plokščių interjerui montavimas yra gana paprastas ir gali būti atliekamas savarankiškai arba pasitelkus specialistų pagalbą. Montavimo būdas priklauso nuo plokščių tipo ir paskirties.

 

Werzalit HPL plokščių pasirinkimas

Renkantis HPL plokštes interjerui, svarbu atsižvelgti į šiuos veiksnius:

  • Naudojimo sritis: Kokiai interjero detalei plokštės bus naudojamos?
  • Reikalavimai: Kokios savybės plokštėms yra svarbios, pvz., atsparumas įbrėžimams, dėmėms, karščiui ir ugniai?
  • Estetika: Kokios spalvos, rašto ir tekstūros plokštės geriausiai atitiks jūsų interjero dizainą?
  • Biudžetas: Kiek galite skirti plokščių pirkimui?

 

Werzalit Gentas HPL plokščių interjerui konkurencija

Rinkoje gausu HPL plokščių interjerui tiekėjų, siūlančių platų plokščių asortimentą įvairiomis kainomis. Renkantis tiekėją, svarbu įsitikinti, kad jis yra patikimas ir gali pasiūlyti aukštos kokybės produktus bei profesionalias paslaugas. Atkreipkite dėmesį į šiuos aspektus:

  • Patirtis: Rinkitės tiekėją, turintį ilgametę patirtį HPL plokščių rinkoje.
  • Produkto asortimentas: Įsitikinkite, kad tiekėjas siūlo platų plokščių asortimentą, atitinkantį jūsų poreikius.
  • Kokybė: Pasirinkite tiekėją, kuris gali garantuoti aukštą savo produktų kokybę.

 

Werzalit HPL plokščių priežiūra

HPL plokštės yra lengvai prižiūrimos. Jas reguliariai valykite drėgna šluoste ir švelniu valikliu. Venkite naudoti abrazyvinių valiklių ir tirpiklių.

 

Werzalit HPL plokščių pranašumai

  • Ilgaamžiškumas: HPL plokštės yra itin patvarios ir tarnauja ilgai.
  • Atsparumas dėmėms: HPL plokštės atsparios dėmėms, todėl jas lengva valyti.
  • Atsparumas karščiui: HPL plokštės yra atsparios karščiui, todėl jas galima naudoti virtuvės stalviršiams ir kitiems paviršiams, kurie gali būti veikiami temperatūros svyravimų.
  • Lengva priežiūra: HPL plokštes lengva valyti ir prižiūrėti.
  • Estetika: HPL plokštės yra gaminamos įvairių spalvų, raštų ir tekstūrų, todėl lengvai pritaikomos prie bet kokio interjero dizaino.

 

Werzalit Gentas HPL plokštės interjerui – tai stilingas ir praktiškas sprendimas jūsų interjerui. Platus plokščių asortimentas, paprastas montavimas ir lengva priežiūra leidžia lengvai įgyvendinti įvairias dizaino idėjas.

 

Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite daugiau apie Werzalit Gentas HPL plokščių interjerui asortimentą!

 

Galerija

STALAI werzalit by GENTAS – STALVIRŠIO BRIAUNA PREMIUM

Galerija

STALAI werzalit by GENTAS – STALVIRŠIO BRIAUNA RED LINE

Galerija

STALAI werzalit by GENTAS – METALIZUOTA STALVIRŠIO BRIAUNA CURIO_W

Galerija

STALAI IR STALIUKAI SU HPL COMPACT STALVIRŠIU

Galerija

PALANGĖS werzalit by GENTAS

Galerija

METALINĖS KOJOS STALAMS

Galerija

Itin platus stalviršių spalvų bei formų pasirinkimas. Metalinės stalų kojos dažomos milteliniu būdu pagal RAL spalvų paletę, matinio arba blizgaus paviršiaus. werzalit by GENTAS metalinės stalų kojos ir stalviršiai yra atsparūs drėgmei, UV spinduliams , temperatūrų pokyčiams, mechaniniams pažeidimams, tad gali būti naudojami tiek vidaus patalpose tiek lauko sąlygomis.

werzalit by GENTAS , HPL COMPACT stalų bei kitų gaminių katalogai. Čia rasite visą informaciją apie mūsų siūlomus stalviršius, metalines stalų kojas, jų specifikacijas bei spalvas:

  

Susisiekite
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.