fbpx
Ventiliuojamų fasadų ekspertai...
<Atgal

LIETAS AKRILO AKMUO NEOGEN

Įspūdingas interjeras prasideda nuo tobulos detalės

Lieto akrilo akmens stalviršiai – tai ne tik praktiškas, bet ir estetiškas virtuvės ar vonios kambario elementas. Jie suteikia interjerui prabangos ir solidumo įspūdį, o tuo pačiu yra patvarūs ir lengvai prižiūrimi.

Plačiai naudojamas visuomeniniuose interjeruose: restoranuose, kavinėse, viešbučiuose, biuruose, ligoninėse ir kitose aukštus higienos reikalavimus keliančiose įstaigose. O šiandien NEOGEN lieto dekoratyvinio akmens gaminiai gali tapti ir kiekvieno Jūsų namų interjero akcentu.
 
 

 

Atraskite NEOGENlietą akrilo akmenį, pagamintą GENTAS GROUP

NEOGEN – tai ypatingas lietas akrilo akmuo, pasižymintis išskirtinėmis savybėmis ir suteikiantis neribotą dizaino laisvę. Šį akmenį gamina GENTAS GROUP, lyderiaujanti Europos įmonė, turinti ilgametę patirtį dirbtinio akmens gamyboje.

GENTAS GROUP gamybos linijos yra vienos moderniausių Europoje, o griežta kokybės kontrolė užtikrina, kad NEOGEN akmuo atitinka aukščiausius standartus.

 

Kodėl verta rinktis NEOGEN lietą akrilo akmenį?

  • Platus spalvų ir raštų pasirinkimas: NEOGEN siūlo platų spektrą spalvų ir raštų, nuo klasikinio marmuro iki modernios betono imitacijos. Tai leidžia sukurti unikalų ir individualų interjerą, atitinkantį Jūsų poreikius ir skonį.
  • Atsparumas įbrėžimams, dėmėms ir karščiui: NEOGEN akmuo yra ypač patvarus ir atlaiko intensyvų naudojimą. Jis atsparus įbrėžimams, dėmėms ir karščiui, todėl ilgai išlaikys savo nepriekaištingą išvaizdą.
  • Lengva priežiūra: NEOGEN akmuo yra neporėtas, todėl ant jo paviršiaus nesikaupia nešvarumai ir bakterijos. Jį lengva valyti – pakanka naudoti drėgną šluostę su švelniu plovikliu.
  • Ilgaamžiškumas: NEOGEN akmuo yra ilgaamžė medžiaga, kuri tarnaus daugelį metų. Didelis atsparumas dėmėms, UV poveikiui, atsparumas karščiui (iki 100 °C). Nusidėvėję ar pažeisti gaminių paviršiai nesunkiai atnaujinami poliruojant. Tad ir po daugelio metų naudojimo galima atkurti pradinę išvaizdą.
  • Aplinkai saugus: NEOGEN yra aplinkai draugiška ir pakartotinai perdirbama medžiaga.

 

GENTAS GROUP gamybos linijos leidžia išlieti NEOGEN akmenį įvairiomis formomis, todėl galima sukurti nestandartinius dizaino sprendimus. Iš šio akmens galima gaminti ne tik stalviršius, bet ir kriaukles, sienų apdailos plokštes, baro stalviršius, dušo padėklus ir daugybę kitų detalių.

NEOGEN lietas akrilo akmuo – tai puikus pasirinkimas tiems, kas ieško stilingo, patvaraus ir lengvai prižiūrimo akmens stalviršio.

 

NEOGEN lieto akrilo akmens stalviršiai yra praktiškas pasirinkimas?

  • Higieniškumas: NEOGEN akmuo yra neporėtas, todėl ant jo paviršiaus nesikaupia nešvarumai ir bakterijos. Tai ypač svarbu virtuvėje, kur maisto ruošimas reikalauja aukščiausios higienos.
  • Atsparumas dėmėms: NEOGEN akmuo yra atsparus įvairioms dėmėms, įskaitant vyną, kavą, arbatą ir aliejų. Dėmės lengvai nuvalomos drėgna šluoste, nenaudojant agresyvių ploviklių.
  • Lengva priežiūra: NEOGEN lietas akrilo akmuo nereikalauja sudėtingos priežiūros. Jį pakanka reguliariai valyti drėgna šluoste ir kartą per metus naudoti specialų valiklį.
  • Atsparumas įbrėžimams: NEOGEN akmuo yra pakankamai atsparus įbrėžimams, kad atlaikytų intensyvų naudojimą virtuvėje ar vonios kambaryje.

 

NEOGEN – universalus sprendimas

NEOGEN lietas akrilo akmuo tinka ne tik virtuvės stalviršiams, bet ir įvairiems kitiems interjero elementams:

  • Kriauklės: NEOGEN lieto akrilo akmens kriauklės yra patvarios, higieniškos ir lengvai prižiūrimos.
  • Sienų apdailos plokštės: NEOGEN lieto akrilo akmens plokštės suteikia sienoms prabangos ir rafinuotumo įspūdį.
  • Baro stalviršiai: NEOGEN stalviršiai puikiai tinka stilingiems baro stalviršiams, kurie atsispiria intensyviam naudojimui.
  • Dušo padėklai: NEOGEN padėklai yra neslidūs, higieniški ir lengvai valomi.
 
 
*GENTAS KIMYA turi ilgiausią šio produkto gamybos liniją Europoje, daugiau nei 33 metrai. Todėl projektiniams užsakymams plokščių ilgis gali būti neribotas.
 
NEOGEN LIETO AKRILO AKMENS SPALVŲ PALETĖ

 

Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite daugiau apie NEOGEN lietą akrilo akmenį!

 

Galerija
Susisiekite
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.